دومین جلسه هیات امنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه تفرش برگزار شد

۲۵ دی ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۶ کد : ۳۲۳۶ رویدادها
تعداد بازدید:۷۲۹
دومین جلسه هیات امنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه تفرش با حضور اعضا، جمعی از مسوولین دانشگاه و نیز برخی مسوولین دفتر حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس در شهرستان و استان مرکزی روز یکشنبه ۲۴ دیماه در سالن جلسات کاریابی دانشگاه برگزار گردید.
دومین جلسه هیات امنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه تفرش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، دکتر حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه در این جلسه ضمن خیرمقدم به مهمانان و حضار، بر اهمیت حفظ یاد و نام شهدای گرانقدر بسیار تاکید نمودند.

در ادامه اعضا در خصوص مباحث مربوط به یادمان شهدای گمنام در ابعاد فرهنگی و عمرانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.‌

در این جلسه مقرر گردید مراسم یادواره شهدای گمنام دانشگاه در سال ۹۷ به صورت مشارکتی با سایر ارگانها و دستگاههای شهرستان برگزار گردیده و همچنین برگزاری محافل انس با قرآن کریم همراه با میثاق و تجدید بیعت با شهدا در یادمان شهدا صورت پذیرد.

همچنین در  خصوص مباحث عمرانی مقرر گردید تا نیازها و اقلام مورد نیاز جهت فضاسازی داخلی یادمان، به دفتر حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان اعلام گردد تا در صورت امکان، حمایت های مادی و معنوی بعمل آید. حضور در یادمان شهدا و قرائت فاتحه نیز در پایان جلسه انجام گردید.

تصویر

نظر شما :